Dagopvangactiviteiten

Verpleeghuis "Overduin"

Enkele vrijwillig(st)ers wandelen met de dagopvangbezoekers (die nog thuis wonen) en bieden zo aanvullende hulp op de dagopvangactiviteiten, die daar plaatsvinden.
Meer informatie.

Woonzorgcentrum "Salem"

Onze vrijwilligers fungeren als gastvrouwen op Groepwonen in huize Salem. Ook zijn Haspadie vrijwilligers actief bij het KleinSchalig- project 't Roefje. Voor de meeste bewoners is het (alleen) doorbrengen van de dag moeilijk en veelal niet meer mogelijk. Vrijwilligers zijn dan ook heel waardevol. Zij schenken extra aandacht aan de bewoners en bieden zo ondersteuning aan de zorg.
Meer informatie.

De Reling.

Sinds oktober 2014 zijn er banden met De Reling : een woonvorm waar zelfstandig wonen mogelijk wordt gemaakt. Via onze contactpersoon ontvangen we regelmatig hulpaanvragen.
Meer informatie.

Haspadie inloophuizen

De inloophuizen "De Ankerplaats" en "De Ontmoeting" zijn ontmoetingsplaatsen, waar iedereen welkom is voor een bakje en een praatje. De Ankerplaats (onderdak in Het Jeugdhuis aan de Voorstraat) is dinsdag- en donderdagmorgen open. De Ontmoeting (onderdak bij de Pniƫlkerk) op de dinsdag- en vrijdagmorgen. Helaas niet tijdens de zomerperiode. Wel wordt er tijdens deze periode een uitje georganiseerd.
Meer informatie.